Cookies

Pre lepšie fungovanie webu používame súbory “cookies”.
Viac informácií o týchto súboroch.

Kam na výlet s deťmi?

Čaká nás ešte mesiac plný oddychu a relaxu, ktorý je vhodný na trávenie času s rodinou. Deti majú prázdniny, vy zasa viac času a voľna na plánovanie a realizovanie malých výletov. Prinášame vám 4 tipy na letné výlety, ktoré sú vhodné pre deti aj pre vás. Môžete relaxovať, zabávať sa, navštíviť nové miesta či odbehnúť si do prírody. Čo si vyberiete, je len na vás!
Čítať ďalej

1. Thermalpark

Thermalpark alebo akvapark je skvelým miestom na relax a zábavu pre celú rodinu. Slovenské thermalparky ponúkajú množstvo bazénov, v ktorých si môžete skvele a aktívne zaplávať. Pre „lenivších“ alebo mamičky s menšími deťmi odporúčame relaxačné bazény, kde nie je hlboká voda a teplota je viac než príjemná. Navyše takmer v každom thermalparku vás čaká zaujímavý animačný program, tobogány, skvelé jedlo či dobrá muzika.

2. Zábavný park

Ak hľadáte zábavu a chcete si užiť deň plný zážitkov s vašimi ratolesťami, vezmite ich do zábavného parku. Vyskúšajte napr. rôzne lanové parky, kde sa deti skvele vyšantia v kolektíve spolu s inými deťmi. Skúste aj hurricanefactory, kde môžete zažiť skutočný adrenalín či jump arénu, ktorá je plná trampolín a dobrodružstiev.

3. Objavte nepoznané

Existujú malé zabudnuté miestečka, o ktorých sa veľa nehovorí ani nepíše. A práve tie sú najlepšie! Skúste sa informovať o miestach, ktoré síce nepatria medzi najpopulárnejšie, ale zato vynikajú pokojom, nedotknutou krásou a možnosťou objavovať niečo nové. Skúste si prelistovať váš Instagram alebo Facebook, pozrite si rôzne inšpiratívne fotografie z celého Slovenska a vyberte sa aj s detičkami na výlet, ktorý bude nezabudnuteľný a nenapodobiteľný. Dolinky, staré kostolíky, výhľady, kalvárie či iné zákutia „číhajú“ na každom rohu možno práve na vás.

4. Počúvať hory

Predstavte si pokoj, čistotu a dušu v jednom. Slovenské hory ponúkajú skutočne veľa. Existujú miesta veľké i malé, vzdialené i blízke, populárne i neznáme. Do hôr sa ísť oplatí, ak vaši drobcovia už čo-to na vlastných nohách zvládnu, majú veľa energie a chuť objavovať. Vy si skvele vyčistíte hlavu, oni spoznajú výhľady, hory, stromy, kvety či huby. Môžete im urobiť vlastnú školu v prírode, cestu prežitia v lese či len tak vylihovať na lúkach a užívať si výhľad, ktorý sa vám naskytne. Na cesty sa deťom vždy zíde praktická desiata či olovrant, preto im nezabudnite pribaliť OVKO detské výživy (prelink), ktoré im poskytnú dostatok energie. Navyše majú praktické balenie, ktoré je vždy po ruke, deti sa neušpinia a budú mať plné a spokojné brušká.