Cookies

Pre lepšie fungovanie webu používame súbory “cookies”.
Viac informácií o týchto súboroch.

5 zábavných aktivít na jarné prázdniny!

Kým deti ich netrpezlivo očakávajú a tešia sa na oddych od školy, rodičia si musia lámať hlavu, ako im vyplniť nastávajúce voľné dni. Aby jarné prázdniny neboli pre vás strašiakom, ponúkame vám 5 zábavných aktivít. Zabavia nielen vaše deti.
Čítať ďalej

1. Opekačka v prírode

Pravá jar síce ešte neprišla, no to vám nemusí brániť v tom, aby ste zorganizovali skvelú opekačku v prírode. Pozvite i priateľov a známych – čím viac detí, tým lepšie! Pobyt na čerstvom vzduchu, dobrá spoločnosť a kopec zábavy vás určite neminie. Okrem špekačiek a slaninky nezabudnite svojim drobcom pribaliť aj vitamíny, ktoré nájdete v našich kapsičkách a výživách OVKO.

2. Navštívte miestne atrakcie

Aj počas prázdnin sa deti môžu naučiť a spoznať niečo nové. Vyberte sa s nimi na návštevu okolitej pamiatky, múzea alebo hradu. Ak si trúfate, zoberte svoje ratolesti na ľahšiu túru, kde si s nimi môžete precvičiť vedomosti o prírode v praxi. Alebo sa radšej zahráte na objaviteľov? A čo tak jazda na poníkoch, bowling alebo painball? Vaše ratolesti budú šťastím bez seba!

3. Aquapark

Kým deti budú šantiť vo vode a na tobogánoch, vy si môžete dopriať zaslúžený oddych. O ten sa postarajú špeciálne bazény s termálnou vodou, ktoré nájdete vo väčšine aquaparkov na Slovensku.

4. Deň hier, pokusov a tvorenia

Usporiadajte deťom deň hier. Oprášte pravidlá tých, ktoré ste sa napríklad hrávali v detstve vy. Dobrou zábavou sú aj kolektívne hry a súťaže. Čo ak vonku prší? Spravte si deň pokusov! Nájsť nejaké vhodné pre deti vám pomôže internet; okrem známej „vybuchujúcej“ koly odporúčame napríklad vytvorenie hologramu pomocou mobilného telefónu.

5. Popoludnie v kuchyni

Nič tak nespríjemní popoludnie doma ako čerstvý domáci koláč. A tá vôňa, čo sa bude šíriť pri jeho pečení z kuchyne! Vymyslite spolu s deťmi, čo upečiete a zapojte ich do príprav. Zvoľte niečo nenáročné, ideálne sú napríklad muffiny s rôznym ovocím, ktoré si navyše môžete spoločne ozdobiť.